Προφίλ

H K&L PISCINES δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2000 και δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης , επίβλεψης και κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών, επαγγελματικών κέντρων spa, ιδιωτικών spa με συστήματα θαλασσοθεραπείας, σάουνας και χαμάμ.

 

Κατασκευάζει πισίνες από μπετό με υπερχείλιση ή σκίμμερ, προκατασκευασμένες μεταλλικές με πάνελ, πολυεστερικές, κεραμικές και ξύλινες πισίνες.

 

Αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ευρωπαϊκούς και αμερικάνικους οίκους, και εμπορεύεται μηχανήματα αξεσουάρ και χημικά πισίνας, σάουνες, spa και ατμογεννήτριες για χαμάμ.

 

Διαθέτει συστήματα θέρμανσης πισίνας, καλύμματα πισίνας για θερμομόνωση, για ασφάλεια και καλύμματα χειμώνα, αυτόματες σκούπες καθαρισμού, συστήματα απολύμανσης φιλικά προς τον άνθρωπό και το περιβάλλον

 

Διαθέτει τμήμα συντήρησης και καθαρισμού κολυμβητικών δεξαμενών και τμήμα service του μηχανολογικού εξοπλισμού

 

Εξειδικευμένοι τεχνίτες απαρτίζουν το τεχνικό τμήμα, με συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες , με άμεση ανταπόκριση και πάντα κοντά στον πελάτη.

 

Το εξειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό στον τομέα της κατασκευής και συντήρησης κολυμβητικών δεξαμενών, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η άριστη ποιότητα τω υλικών κατασκευής και η συνεχής επαφή με τον πελάτη πριν και μετά την ολοκλήρωση του έργου, είναι οι παράμετροι που καθιστούν την KL PISCINES O.E. μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα της.