ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ

Η επιλογή του συστήματος θέρμανσης του νερού της πισίνας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το μέγεθός της, την περίοδο λειτουργίας της , τις κλιματικές συνθήκες, τη δυνατότητα κάλυψης της πισίνας όταν δεν χρησιμοποιείται, την πηγή ενέργειας που θα χρησιμοποιήσουμε κλπ.
Τα συστήματα θέρμανσης που συνήθως χρησιμοποιούνται στην πισίνα είναι τα εξής:
Ηλεκτρικός θερμαντήρας: χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια.
Εναλλάκτης θερμότητας κυλινδρικός ή πλακοειδής: χρησιμοποιεί πετρέλαιο, φυσικό αέριο γκάζι, γεωθερμία. Γίνεται εναλλαγή θερμότητας μεταξύ δύο διαφορετικών νερών (το νερό από το λέβητα και το νερό της πισίνας)
Ηλιακοί Συλλέκτες χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια. Απαιτούν μια επιφάνεια ίση με την επιφάνεια της πισίνας με σωστό προσανατολισμό και καλή ηλιοφάνεια. Παρατείνουν την διάρκεια χρήσης της πισίνας κατά 2-3 μήνες στην αρχή και στο τέλος του καλοκαιριού. Για θέρμανση όλο το χρόνο θα πρέπει να συνδιαστούν με έναν εναλλάκτη θερμότητας ή μια αντλία θερμότητας.
Αντλία Θερμότητας: χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια και ενέργεια που παίρνει από το περιβάλλον με μια αναλογία 1:5 (COP: 4,7-5,0). Αυτό σημαίνει οτι για κάθε 1 KW ηλεκτρικής ενέργειας που αποροφά, παράγει 5 KW τα οποία αποδίδει στην πισίνα. Πολύ οικονομική στη λειτουργία
 
Οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης και αν επιλεγεί, συνίσταται η χρήση θερμομονωτικού καλύμματος για την εξοικονόμηση ενέργειας σε θερμαινόμενες πισίνες.
 
 
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Z200 M2

   Αντλία θερμότητας Ζ200 Μ2 τιτανίου κατάλληλη και για θαλασσινό νερό. Λειτουργία για ..

      Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ POWER

Αντλίες θερμότητας για πισίνες έως 60 κυβικά Ισχύς: 5 -9 KW Ρεύμα: μονοφασικό Εγκατάσταση εντός μ..

      Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΠΙΣΙΝΑΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΧΗΜΙΚΑ