ΣΑΟΥΝΑ

Η σάουνα Saunalux κατασκευάζεται από σκανδιναβική πεύκη με τοιχώματα πάχους 60mm και μόνωση από πετροβάμβακα και αλουμίνιο με βάση τις προδιαγραφές DIN 4102. Τα θερμαντικά σώματα και οι πίνακες ελέγχου είναι εγκεκριμένα από τον Γερμανικό οργανισμό VDE, που εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια στη χρήση. Διαθέτει γυάλινη πόρτα ασφαλείας φιμέ ή διάφανη.

Η σάουνα Saunalux προσφέρεται πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα, ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, αυτόματο θερμοστάτη, πάγκους με ξύλινο μαξιλάρι και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως κάδος, κουτάλα, κλεψύδρα, υγρόμετρο, θερμόμετρο, ειδικό φωτιστικό σώμα, θειούχες πέτρες, καλώδιο σιλικόνης για την σύνδεση του θερμαντικού σώματος και για το φωτιστικό.

Για την καλή λειτουργία και συντήρηση της Σάουνας απαιτείται καλός εξαερισμός στο χώρο που θα τοποθετηθεί και λεία και επίπεδη αντιολισθητική επιφάνεια δαπέδου.
 
 
Χρήση της Σάουνας (θερμόλουτρο)
Ο χρήστης της σάουνας επιλέγει την θερμοκρασία που επιθυμεί για το θερμό λουτρό του μεταξύ 70-120 βαθμούς Κελσίου. Η παραμονή μέσα στη σάουνα κυμαίνεται από 10-15 λεπτά. Ακολουθεί ψύξη του σώματος με ένα κρύο ντους ή ακόμα καλύτερα επαφή του σώματος με πάγο ή χιόνι. Η διαδικασία αυτή μπορεί να επαναληφθεί 2-3 φορές. Στο τέλος του 3ου ντους στεγνώνουμε καλά το σώμα και το κεφάλι και ξαπλώνουμε για 15 λεπτά σε μία ξαπλώστρα.
 
Θέλω να εγκαταστήσω μία σάουνα στο χώρο μου:
Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απαιτείται μία παροχή τριφασικού ρεύματος στο χώρο που θα τοποθετηθεί η σάουνα και ένα ύψος 2,5μ. Σε χώρους που το διαθέσιμο ύψος είναι μικρότερο μπορεί να γίνει ειδική κατασκευή.
 
Ποιο είναι το κόστος μιας Σάουνας:
Εξαρτάται από τις διαστάσεις και τον τύπο του ξύλου που θα επιλέξουμε.
 
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΣΑΟΥΝΑ LIFELINE 158Χ142Χ200cm

Εκεί όπου συναντιούνται τα υψηλά πρότυπα ποιότητας κατασκευής και αξιόπιστης ασφαλούς λειτου..

4.178,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3.370,00€

ΣΑΟΥΝΑ, ΠΡΟΪΌΝΤΑ