Τρόποι Αποστολής

 1. Παραλαβή από το κατάστημα:

  Ο πελάτης παραλαμβάνει ο ίδιος από το κατάστημα την παραγγελία, στη διεύθυνση: Πύργου 22 και Ελευθερίου Βενιζέλου Ηλιούπολη 16345. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Πριν την προσέλευση στο κατάστημα θα πρέπει ο πελάτης να επιβεβαιώσει τηλεφωνικά (210-9949615) ότι η παραγγελία είναι έτοιμη να παραδοθεί.


 2. Παραγγελίες εντός Αττικής:

  Η αποστολή στο χώρο σας για παραγγελίες εντός Αττικής είναι δωρεάν εφόσον η παραγγελία σας είναι πάνω από 80,00 €. Διαφορετικά υπάρχει χρέωση για την αποστολή στο χώρο σας: 8,00 €
  Χρόνος παράδοσης: έως 5 εργάσιμες ημέρες (εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα)


 3. Παραγγελίες εκτός Αττικής:

  Η αποστολή έως το πρακτορείο της επιλογής σας είναι δωρεάν . Επιβαρύνεστε μόνο το κόστος μεταφοράς του πρακτορείου στην έδρα σας.
  Χρόνος παράδοσης: έως 5 εργάσιμες ημέρες (εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα)


 4. Άμεση παράδοση με courier:

  Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι σχετικά μικρού όγκου, και θέλετε άμεση παράδοση, μπορούμε να την αποστείλουμε με courier αφού πρώτα συνεννοηθούμε μαζί σας για το κόστος μεταφοράς
  Για επείγουσες αποστολές παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210-9949615
  Χρόνος παράδοσης: έως 2 εργάσιμες ημέρες (εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα)

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. Τα μεταφορικά των προϊόντων  σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει η «Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ Σ.ΛΥΚΑΚΗ PISCINESO.E.»